Πατήσια: Κοριτσάκι ενός έτους βρέθηκε αναίσθητο - Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Δίπλα στο παιδί κάπνιζε για ώρα ναρκωτικά ο 27χρονος πατέρας του που συνελήφθη
Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις ενός έτους δίνουν γιατροί και νοσηλευτές στο Παίδων.
Το παιδί μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο αναίσθητο και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το βρήκαν σε αυτή την κατάσταση οι αστυνομικοί που πήγαν σε σπίτι στα Πατήσια.
Το κοριτσάκι, που έχει διασωληνωθεί, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του από ναρκωτικά που κάπνιζε δίπλα του για ώρα ο πατέρας του.
Ο 27χρονος, με αιγυπτιακή καταγωγή, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




