ΜΑΤ στο μνημείο για τα Τέμπη: «Να σταματήσει η χυδαία συγκάλυψη» φώναζαν οι φοιτητές
Δρακόντεια μέτρα είχε λάβει η ΕΛ.ΑΣ μπροστά από το άτυπο μνημείο για τα θύματα των Τεμπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σε εφαρμογή μπήκαν τα αυστηρά μέτρα που προανήγγειλε η κυβέρνηση, με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται μπροστά στη Βουλή και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Οι φοιτητές μάλιστα που βγήκαν στους δρόμους σήμερα, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο πειθαρχικό δίκαιο στα ΑΕΙ, στις διαγραφές, καθώς και στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, με πορεία στο κέντρο της Αθήνας βρήκαν απέναντί τους τα ΜΑΤ.
«Πρόκειται για μια εντελώς προκλητική κίνηση. Απαιτούμε η αστυνομία να φύγει τώρα από το μνημείο των Τεμπών, να ξαναγράψουμε τα ονόματα των θυμάτων, απαιτούμε να σταματήσει η χυδαία συγκάλυψη» ανέφερε μια φοιτήτρια. Οι διμοιρίες παρέμειναν στις θέσεις τους, δίχως να προκληθεί κάποια ένταση, με τα μπλοκ των φοιτητών να κινούνται στη συνέχεια προς την Πανεπιστημίου.
Στο τέλος της κινητοποίησης προέκυψε μια μικρή λεκτική αντιπαράθεση επί της Σίνα, καθώς οι φοιτητές κινούνταν προς τη Νομική για να συνεδριάσει το συντονιστικό τους. Φτάνοντας στην Ακαδημίας βρήκαν ξανά μπροστά τους ΜΑΤ, ωστόσο μετά από επαφές με την πρυτανική αρχή ο δρόμος άνοιξε και οι φοιτητές μπήκαν στο κτίριο της Νομικής.
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



