Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών στο OPEN: Διψάνε για αίμα αστυνομικού
«Συνάδελφός μου φρουρός, εδώ στο τμήμα, έχει σωθεί από θαύμα», ανέφερε ο Στράτος Μαυροειδάκος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, μίλησε στο OPEN TV ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, Στράτος Μαυροειδάκος.
«Δυστυχώς δικαιωνόμαστε για ακόμη μία φορά. Συνάδελφός μου φρουρός, εδώ στο τμήμα, έχει σωθεί από θαύμα, αφού του πέταξαν 10 μολότοφ και 4 γκαζάκια στη συνέχεια», ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος και συνέχισε: «Ο συνάδελφός μου έχει μικρά εγκαύματα στο κεφάλι και το χέρι. Φωνάζουμε ότι διψάνε για αίμα αστυνομικού. Θέλουμε όλα τα κόμματα να σταθούν δίπλα μας και όχι να μας χρησιμοποιούν προεκλογικά».
Ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε, επίσης, στις μεγάλες ελλείψεις στη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, υπογραμμίζοντας ότι στο τμήμα Καισαριανής την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν δύο άτομα.
Για την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές.
Πώς το χάος στη Γαλλία ίσως ορίσει την προεκλογική «σκακιέρα» - Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι
Μηχανικοί ΤΕΕ: Πώς θα δοθεί λύση στο «έμφραγμα» της Αττικής - Οι προτάσεις για σχολεία, Κηφισό και ωράρια
Θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος Λυμπέρης του ΠΑΣ Γαλατσίου
Χάρης Χαραλάμπους-Καζέπης στο ethnos.gr: «Ο Θεόφιλος αντιμετώπιζε τα πάντα με μια παιδική, αγνή περιέργεια»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



