Κορωπί: Άγρια καταδίωξη μηχανής που παραβίασε 6 κόκκινα φανάρια
Ο νεαρός κατηγορείται για διατάραξη συγκοινωνιών, μη συμμόρφωση σε σήμα τροχονόμων και επικίνδυνη οδήγηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Άγρια καταδίωξη εκτυλίχτηκε χθες, Σάββατο (18/10), γύρω στις 21:00 στην περιοχή του Κορωπίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στην συμβολή της Λ. Βάρης-Κορωπίου με την Λ. Αγίας Μαρίνας, όπου αστυνομικοί έκαναν σήμα ελέγχου σε διερχόμενο αναβάτη μοτοσικλέτας, εκείνος όμως δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη.
Άρχισε καταδίωξη, με τον αναβάτη της μοτοσυκλέτας να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και να παραβιάζει έξι κόκκινα φανάρια.
Στη συνέχεια, στη συμβολή των οδών Αναργυρούντος και Ευελπίδων στην Βάρη εξετράπη της πορείας του και έπεσε, όμως ο νεαρός που δεν είχε χτυπήσει, σηκώθηκε, πήρε την μηχανή και προσπάθησε εκ νέου να διαφύγει πεζός κρατώντας μάλιστα και την μοτοσικλέτα.
Στη οδό Αρτέμιδος, τελικά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, όπου διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν 26χρονο.
Ο νεαρός κατηγορείται για διατάραξη συγκοινωνιών, μη συμμόρφωση σε σήμα τροχονόμων και επικίνδυνη οδήγηση.
Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα: Δυνατή καταιγίδα έπληξε την Αττική - «Βούλιαξε» η Αιτωλοακαρνανία
Ο άνθρωπος επιστρέφει στη Σελήνη - «Κλείδωσε» από τη NASA η ημερομηνία για επανδρωμένη αποστολή
Τραμπ μετά το «μπλόκο» στους δασμούς: «Καθολικό επιπλέον 10% σε παγκόσμιο επίπεδο - Το δικαστήριο έχει επηρεαστεί από ξένα συμφέροντα»
Τουρκία: Προφυλακίστηκε ο δημοσιογράφος Αλιτζάν Ουλούνταγ της Deutsche Welle - Διεθνείς αντιδράσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



