Τέμπη: Υπό αστυνομικό κλοιό κόσμος στο μνημείο των θυμάτων στο Σύνταγμα - Με κεράκια και συνθήματα
Στην περιοχή υπήρχε αστυνομική παρουσία, όμως δεν προέκυψε κάποια ένταση με τους συγκεντρωμένους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αρκετοί πολίτες έδωσαν ξανά το «παρών» μπροστά στη Βουλή και το άτυπο μνημείο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης 28 Οκτωβρίου υπήρχε, αστυνομική παρουσία, όμως δεν προέκυψε κάποια ένταση με τους συγκεντρωμένους που ήταν περιμετρικά του μνημείου με τα ονόματα.
Υπενθυμίζεται ότι κάθε βράδυ μέλη της ομάδας «Μέχρι Τέλους» δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα, όπου φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου ώστε τα ονόματα των θυμάτων να παραμένουν στον χώρο.

Μάλιστα τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, μία μέρα πριν την παρέλαση, αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν στον χώρο ώστε όλα να είναι έτοιμη για την 28η Οκτωβρίου.
«Μαζέψαμε τα καθαριστικά μας, πήραμε τις σκούπες και τα φαράσια μας, σφουγγαρίστρες και κουβάδες και γυαλίσαμε το μνημείο των ονομάτων των Τεμπών και τον γύρω χώρο για να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα της παρέλασης!» σημείωσε η ομάδα «Μέχρι Τέλους».


Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



