Πολεμική Αεροπορία: Rafale, F-35 και Ζευς καθήλωσαν το κοινό στον Φλοίσβο
Εντυπωσιακές εικόνες στις επιδείξεις των μαχητικών στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία του Νίκου Δένδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Αφιερωμένες στον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελο Μιχαήλ, ήταν οι επιδείξεις μαχητικών αεροσκαφών που έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στον Φλοίσβο, παρουσία πλήθους κόσμου.
Ο ήχος των μαχητικών, οι ελιγμοί τους στον αέρα και η εικόνα τους να πετούν πάνω από τον αττικό ουρανό καθήλωσαν μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο Παλαιό Φάληρο.
Το παρών έδωσαν τόσο ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας όσο και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της χώρας.
Στην επίδειξη συμμετείχαν Αεροσκάφος F-35 της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας (ITAF), αεροσκάφη Rafale της 332 Μοίρας (114ΠΜ), η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A «Δαίδαλος», το ιστορικό αεροσκάφος Supermarine Spitfire MJ755 σε σχηματισμό με το T-6 HARVARD, καθώς και αεροσκάφη των εταιρειών «Sky Express» και «Aegean Airlines».
Πώς η ακροδεξιά «έκλεψε» τα Χριστούγεννα της Ευρώπης
«Αρρωστημένη συμπεριφορά»: Οργή Πλακιά για την ευχετήρια κάρτα της Hellenic Train
Χριστούγεννα στο βουνό: Το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν «ντύθηκε» στα λευκά - Πέπλο χιονιού «σκέπασε» Αράχωβα, Μιτσικέλι και Ήπειρο
Χριστούγεννα: Η συγκινητική αλήθεια πίσω από το χριστουγεννιάτικο hit της Δέσποινας Βανδή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



