Απίστευτη ταλαιπωρία σε Μετρό και Προαστιακό - Επιβάτες έμειναν εγκλωβισμένοι σχεδόν 1,5 ώρα
Λόγω της άφιξης του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρές καθυστερήσεις σημειώθηκαν σήμερα στο μετρό και τον προαστιακό, προκαλώντας ταλαιπωρία σε εκατοντάδες επιβάτες.
Σύμφωνα με καταγγελίες, το πρόβλημα ξεκίνησε γύρω στις 11:15, όταν επιβάτες από τον Χολαργό ακινητοποιήθηκαν στα βαγόνια για τουλάχιστον μιάμιση ώρα με εντολή της αστυνομίας λόγω της άφιξης του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοβαρές καθυστερήσεις σημειώθηκαν στο Κορωπί, με επιβάτες ωστόσο να αναφέρουν ότι καθυστέρηση υπήρξε και για τους προηγούμενους σταθμούς μετά τη Δουκίσης Πλακεντίας.
Η απουσία ενημέρωσης και η μακρά αναμονή προκάλεσαν έντονη αγανάκτηση στους επιβάτες, πολλοί από τους οποίους είχαν προγραμματισμένες πτήσεις, τις οποίες πιθανότατα έχασαν.
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



