Εκτέλεση Γιάννη Λάλα: Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι - Τι υποστήριξαν
Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου Γιάννη Λάλα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιάννη Λάλα την 1η Νοεμβρίου σε σαλέ στον Επτάλοφο Φωκίδας οδηγήθηκαν στη φυλακή.
Ο 37χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι είχε τον κεντρικότερο ρόλο στην υπόθεση, αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες. Κατά την απολογία του, φέρεται να δήλωσε ότι οι Αρχές πρέπει να ψάξουν αλλού για τους πραγματικούς δράστες: «Ψάξτε άλλους να βρείτε τους δράστες».
Αναφορικά με τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του, φέρεται να είπε ότι τα κατείχε για λόγους προσωπικής ασφάλειας, επαναλαμβάνοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με την ανθρωποκτονία του 42χρονου». Την ίδια στάση άρνησης των κατηγοριών κράτησαν και οι άλλοι τρεις (3) συλληφθέντες: ένας 27χρονος, ήδη γνωστός στις αστυνομικές αρχές, και δύο νεότεροι, 21 και 22 ετών, οι οποίοι δεν είχαν προηγούμενη εμπλοκή με τις Αρχές.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν επίσης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 34χρονου Μάριου Πετράκη στο Παγκράτι, η οποία είχε γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο Πετράκης είχε δεχθεί τρεις πυροβολισμούς στην είσοδο της πολυκατοικίας του, τραυματιζόμενος ελαφρά. Όπως συνέβη και στην υπόθεση Λάλα, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν και σε αυτή την περίπτωση τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
«Καμία αλλαγή στα μέτρα» είπε η κυβέρνηση στους αγρότες - «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις» απαντούν
Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικό
Εκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦ
Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



