Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Οι συλληφθέντες δεν είναι οι μόνοι εμπλεκόμενοι - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Aνοιχτή παραμένει η υπόθεση του διπλού φονικού της Φοινικούντας, με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την πεποίθησή τους ότι πίσω από τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα δεν βρίσκονται αποκλειστικά οι δύο συλληφθέντες εκφράζουν οι Αρχές, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες εντατικά, 48 ημέρες το διπλό φονικό που στοίχισε τη ζωή στον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και τον επιστάτη του.
Οι αστυνομικοί έχουν κάνει ελέγχους σε σπίτια και καταστήματα υπόπτων και έχουν στα χέρια τους τέσσερα κινητά που πιθανότατα θα αποκαλύψουν έναν ακόμα συνεργό.
Την προηγούμενη εβδομάδα, οι αρχές έκαναν έφοδο στην επιχείρηση του εργοδότη του ενός συλληφθέντα. Μεταξύ άλλων κατάσχεσαν μάλιστα ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, στα δικαστήρια της Καλαμάτας βρέθηκε και η σύντροφος του ανιψιού του ιδιοκτήτη ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της διπλής δολοφονίας.
Οι Αρχές αναζητούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Αθήνα και Φοινικούντα με τις έρευνες των αστυνομικών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



