Μεσσηνία: Ληστεία - εφιάλτης για δύο αδέρφια με λεία 25.000 ευρώ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την απειλή δύο πιστολιών και ενός κατσαβιδιού εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τετάρτης πέντε κουκουλοφόροι στο σπίτι δύο ηλικιωμένων αδερφών στα Σωτηριάνικα του Δήμου Δυτικής Μάνης, αρπάζοντας 25.000 ευρώ.
Οι δράστες -με καλυμμένα τα πρόσωπά τους- μπήκαν στο σπίτι του 81χρονου και του 75χρονου αδερφού του, τους ξύπνησαν και τους ακινητοποίησαν με δύο όπλα και ένα κατσαβίδι, ζητώντας τους χρήματα. O 81χρονος προσπάθησε να τους εμποδίσει και οι ληστές δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν, προκαλώντας του τραύματα.
Οι ληστές, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, κατάφεραν να πάρουν από το σπίτι των αδελφών το ποσό των 25.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, ενώ ο 81χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



