Ρέθυμνο: Έξι συλλήψεις σε καφενείο – Έπαιζαν ζάρια με χρηματικό στοίχημα
Κατασχέθηκε συνολικό ποσό 3.515 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνελήφθησαν έξι άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στο Ρέθυμνο και κατασχέθηκε από την Αστυνομία χρηματικό ποσό 3.515 ευρώ και ζάρια.
Η σύλληψη έγινε σήμερα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση των παράνομων τυχερών παιγνίων.
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο στο Ρέθυμνο και διαπιστώθηκε ότι η υπεύθυνη του καταστήματος είχε επιτρέψει σε 5 άτομα (4 ημεδαπούς και αλλοδαπό) να παίξουν ζάρια, με χρηματικό στοίχημα. Οι παίκτες συνελήφθησαν ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος και σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ποσό 3.515 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού και τα ζάρια. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.
Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



