Πάνος Ρούτσι: Δεν εμπιστεύομαι τα εργαστήρια για την εξέταση της σορού του παιδιού μου
Τις ανησυχίες του για την εξέλιξη της αίτησης εκταφής της σορού του παιδιού του εξέφρασε ο Πάνος Ρούτσι σε δηλώσεις του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τις ανησυχίες του για την αίτηση εκταφής της σορού του παιδιού του εξέφρασε ο Πάνος Ρούτσι σε δηλώσεις του.
Μάλιστα, τόνισε την έλλειψη εμπιστοσύνης του στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη χωρά, κάτι που του προκαλεί έντονη ανησυχία για την ακεραιότητα του ελέγχου.
Μιλώντας στο MEGA, ο Πάνος Ρούτσι επισήμανε την ανάγκη για διαφάνεια και αξιοπιστία ενώ υπογράμμισε πως η κατάσταση μέχρι σήμερα εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία των ιατροδικαστικών ερευνών και την υποστήριξη που παρέχεται στις οικογένειες που βιώνουν τέτοιες τραγωδίες.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Συνελήφθησαν δύο μέλη μαφίας στο Παλαιό Φάληρο - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»
Βίντεο-σοκ από το μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ - Στους 9 ανέβηκαν οι νεκροί
Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες Μπρουτζάκη για «αυθαιρεσία, φίμωση και δολοφονία χαρακτήρων»
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



