Ασλανίδης κατά Καρυστιανού: Φούσκωσαν τα μυαλά της - Πρέπει να παραιτηθεί
Σχόλια με σαφείς αιχμές για την απόφασή της να συμμετέχει στην ίδρυση πολιτικού φορέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κατηγορηματικά αντίθετος με την απόφαση της Μαρίας Καρυστιανού να συμμετέχει στην ίδρυση πολιτικού φορέα, εμφανίστηκε ο Παύλος Ασλανίδης.
Η Μαρία Καρυστιανού επιβεβαίωσε με συνέντευξή της στην ΕφΣυν ότι όντως γίνεται προσπάθεια να συσταθεί ένα κίνημα και μάλιστα επέλεξε συνειδητά να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη καθώς όπως είπε «τα κόμματα παραπέμπουν στο παλιό πολιτικό σύστημα». Εξήγησε, δε, ότι μια «επιτροπή σοφών» συστήνεται για να «σώσει τη χώρα».
Αρκετοί συγγενείς ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη δεν συμφωνούν με την απόφαση αυτή. Μετά τις αιχμηρές τοποθετήσεις του Νίκου Πλακιά, με ανάλογο ύφος μίλησε και ο Παύλος Ασλανίδης.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Naftemporiki TV υποστήριξε ότι «φούσκωσαν τα μυαλά της» και δεν έμεινε πιστή σε αυτό που είχαν εξ αρχής συμφωνήσει όταν συστάθηκε ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.
«Δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να κάνει αυτήν την κίνηση. Τρέχουμε για τα δικαστικά, με τις τους τεχνικούς συμβούλους, έχουμε μπροστά μας τις εκταφές των παιδιών, αυτά είναι τα ζητήματα που μας απασχολούν όχι αν θα κάνουμε κόμματα η φορείς», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Ασλανίδης και συνέχισε λέγοντας:
Είναι ηθικό το θέμα πρέπει να παραιτηθεί. Δυστυχώς η Μαρία έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων. Όταν μία απλή πολίτης ξαφνικά μπαίνει σε δημοσκοπήσεις με πρώην πρωθυπουργός όπως Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, την πλησιάζουν επικοινωνιολόγοι κλπ, της φορτώνουν τα μυαλά. Φούσκωσαν τα μυαλά της και δεν έμεινε πιστή σε αυτό που είπαμε».
Πρεμιέρα ντροπής για τη δίκη των Τεμπών: Λιποθυμίες, συγγενείς στις θέσεις των κατηγορουμένων και απαξίωση
Ηθοποιός, μοντέλο και γνωστός TikToker σε κύκλωμα με εικονικές εταιρείες: Πώς δρούσαν - 22 συλλήψεις
«Φρένο» Τραμπ για πέντε ημέρες στις επιθέσεις σε ιρανικούς σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας
Αντώνης Μυλωνάκης στο ethnos.gr: «Η λογοτεχνία οφείλει να δοκιμάζει τα όρια, ειδικά τα θρησκευτικά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



