Τροχαίο στο Κορωπί: Εμπλοκή και τρίτου οχήματος εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (vid)
Οι Αρχές συγκεντρώνουν υλικό από όσες κάμερες ασφαλείας υπάρχουν στην περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενώ συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση απάντλησης των καυσίμων από το βυτιοφόρο που ενεπλάκη στο τροχαίο με φορτηγό στη Λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου, προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές μια μαρτυρία που αναφέρει ότι υπήρξε και τρίτο όχημα στο σημείο λίγο πριν από το μοιραίο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το τρίτο όχημα επιχείρησε και πραγματοποίησε επικίνδυνη προσπέραση στο βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα ο οδηγός πιθανότατα του φορτηγού που μετέφερε τα κρέατα για να τον αποφύγει, να κάνει έναν ελιγμό και έτσι να συμβεί το μοιραίο.
Από τη σύγκρουση των οχημάτων έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Ωστόσο, ο 52χρονος άνδρας είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί προς το παρόν να δώσει κατάθεση στις Αρχές.
Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV:
Τα πρώτα μηνύματα από το 112 λόγω κακοκαιρίας: Σε Red Code Αττική και άλλες 7 περιοχές - Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες
Βίντεο ντοκουμέντο από το κόλπο με το «σκασμένο λάστιχο»: Πώς έκλεβαν χρήματα από πολίτες που έκαναν αναλήψεις
Την υιοθέτησαν Αμερικανοί το 1959 από την Αθήνα - Βρήκε την οικογένειά της μετά από 64 χρόνια από ένα τεστ DNA
Πρωτοπόρος επιχειρηματίας προσφέρει ξύσιμο πλάτης με 40 ευρώ την ώρα, ανοίγει franchise
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



