Τέμπη: Νέα μήνυση από τον Νίκο Πλακιά για υπερτιμολογήσεις στο «μπάζωμα»
Η ανάρτησή του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέα μήνυση για την τραγωδία στα Τέμπη κατέθεσε ο Νίκος Πλακιάς, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.
Η καταγγελία υποβλήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και αφορά υπερτιμολογήσεις σε πέντε υποέργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τα οποία σχετίζονταν με τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου όπου σημειώθηκε το σιδηροδρομικό δυστύχημα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.
«Ειδική αναφορά γίνεται στο τιμολόγιο των 75 χιλιάδων ευρώ που κόπηκε από εταιρεία περιφράξεων το οποίο ήταν υπέρ κοστολογημένο και μη αναγκαίο διότι ο πιο πρόσφορος τόπος για να εναποτεθούν τα συντρίμμια ήταν το ΑΤ Τεμπών ένας χώρος ήδη περιφραγμένος και φυλασσόμενος μόλις 400 μέτρα μακριά από το δυστύχημα και όχι το οικόπεδο ενός τρίτου», γράφει.
Η ανάρτηση Πλακιά
Στις 24/12/25 μαζί με τον δικηγόρο μου Λεωνιδα Κουμπουρα καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για υπερτιμολογήσεις στα πέντε υποέργα της περιφέρειας Θεσσαλίας που αφορούσαν τη διαμόρφωση του τόπου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπων!
— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) December 27, 2025
Αφορά υπερτιμολογήσεις έργων και μερική… pic.twitter.com/mo2rrB3AGu
Μητσοτάκης: Θα πέσει περαιτέρω η τιμής της βενζίνης - 'Ελεγχοι στην αγορά για το«πάγωμα» των τιμών
Δίκη τρίχρονου Άγγελου: Ένοχοι η μητέρα του και ο πρώην σύντροφος της - «Το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά»
Από αδέσποτο... ήρωας: Η συγκινητική ιστορία του Τσουνάμι, του σκύλου που διέσωσε 13 ανθρώπους στους σεισμούς της Βενεζουέλας
Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Πετράλωνα: Έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους - Πέντε προσαγωγές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



