Ενότητες στο άρθρο: 📌 Το χρονικό
Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 13χρονη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
Συνελήφθη ο πατέρας της και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Λιπόθυμη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατέληξε 13χρονη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Περιστερίου.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη προμηθεύτηκε το αλκοόλ που κατανάλωσε από περίπτερο στο Περιστέρι. Το κορίτσι βρισκόταν μαζί με την παρέα της όταν έχασε τις αισθήσεις της.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την 13χρονη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τόσο ο πατέρας της ανήλικης, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αλλά και ο 52χρονος ιδιοκτήτης του περιπτέρου, για παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά την προστασία των ανηλίκων.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα με χιλιάδες τρακτέρ - «Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη αν μας χτυπήσει η αστυνομία»
Τι θα συμβεί στον πλανήτη αν ο Τραμπ... βάλει χέρι στο «βρόμικο» πετρέλαιο της Βενεζουέλας;
Ο Μητροπολίτης Κοζάνης... ξέρει γιατί κάηκαν 47 παιδιά στο Κραν Μοντανά - «Όταν δεν επιλέγεις τον δρόμο της αρετής»
Θα κάνει ο Τραμπ Τρίτο Παγκόσμιο και δεν θα προλάβουμε το κόμμα Καρυστιανού - «Δεν θέλω ου!» (Ep14)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



