Κρατούσαν φυλακισμένους 74 αλλοδαπούς σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες
Ζητούσαν λύτρα - Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά 74 αλλοδαπούς βρήκαν φυλακισμένους σε παλιές αποθήκες αστυνομικοί που έκαναν έφοδο το πρωί του Σαββάτου. Οι δράστες ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην Παλιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος Αγίου Βασιλείου. Εκεί εντόπισαν και απελευθέρωσαν 74 αλλοδαπούς, τους οποίους κρατούσαν οι δράστες, απαιτώντας χρηματικά ποσά από τους ίδιους ή λύτρα από τους συγγενείς τους, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.
Πρόκειται για αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στη συνέχεια, τους μετέφεραν στις αποθήκες, όπου τους κρατούσαν φυλακισμένους. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών αλλοδαπών στην υπόθεση, σε βάρος των οποίων- όπως και τριών συνεργών τους- σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγό με το οποίο είχαν μεταφέρει τους 74 ανθρώπους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



