Κρήτη: Νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων
Μια νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων συγκλονίζει την Κρήτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο παιδιά βίωναν το μαρτύριο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Χανιά Κρήτης από τον πατριό και τη μητέρα τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι, μαθήτρια Γυμνασίου, πήγε στο σχολείο έχοντας κομμένα μαλλιά και μώλωπες. Το κορίτσι εξιστόρησε στην καθηγήτριά του την κακοποίηση που ζούσε από τον πατριό και τη μητέρα του, ζητώντας βοήθεια.
Οπως αναφέρει το flashnews, το κορίτσι με τον αδελφό του βρίσκονταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν. Η ανήλικη, ωστόσο, κατάφερε και έφυγε και να πάει στην καθηγήτριά του.
Η καθηγήτρια ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση κακοποίησης, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή του πατριού και τη μητέρα. Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ενημερώθηκε και έσπευσε στα Χανιά, ενώ του δόθηκε η επιμέλειά τους.
Η υπόθεση κακοποίησης έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Πότε αναμένονται εξελίξεις για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης - Ο σχεδιασμός της Αθήνας και ο εκνευρισμός της Άγκυρας
Πολεοδομία Καλαμάτας: Οι προειδοποιήσεις των μηχανικών στο ΥΠΕΝ πριν από τις απειλές θανάτου στη διευθύντρια
Βαρέα και ανθυγιεινά σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ: Ποιοι δικαιούνται πλήρη σύνταξη στα 62 - Οι όροι ένταξης
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




