Τεράστια φωτιά σε σπίτι στη Χαλκίδα: Στο νοσοκομείο δύο άτομα, διασωληνώθηκε το ένα
Η φωτιά ξεκίνησε από κηροπλαστείο που βρίσκεται σε υπόγειο χώρο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Χαλκίδα και επεκτάθηκε γρήγορα στο ισόγειο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/1) σε σπίτι στη Χαλκίδα, οδηγώντας στο νοσοκομείο δύο άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά ξεκίνησε από κηροπλαστείο που βρίσκεται σε υπόγειο χώρο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Χαλκίδα και επεκτάθηκε γρήγορα στο ισόγειο το οποίο κάηκε επίσης ολοσχερώς.
Η Πυροσβεστική για προληπτικούς λόγους εκκένωσε τις διπλανές κατοικίες ενώ όπως δήλωσε στο ίδιο μέσο ο διοικητής Αντώνης Μαυρίδης, απεγκλώβισαν τρία άτομα, από τα οποία τα δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα άτομο διασωληνώθηκε.
Όπως δήλωσε στο evima.gr ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Εύβοιας, Αντώνης Μαυρίδης, η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ προτεραιότητα των δυνάμεων είναι η προστασία ανθρώπινων ζωών και η αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης της φωτιάς.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και οι εθελοντές των Ψαχνών.



Τι συμβαίνει στα Στενά του Ορμούζ: Οι 94 ημέρες της απόλυτης παράλυσης και τα επόμενα βήματα
Οι ανεξάρτητοι «αξιωματική αντιπολίτευση»: Οι νέες ισορροπίες στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
Νέο κεφαλαίο στο «θρίλερ» με τις εξαφανίσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ: Την βρήκαν νεκρή ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή της
Ψύχραιμος 48χρονος τσακώθηκε με τη σύζυγο, μπήκε σε εκσκαφέα και γκρέμισε το μισό του σπίτι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



