Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό: Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία τη Δευτέρα και για πόσο
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον Κηφισό από αύριο (19/1) και για δύο ακόμη ημέρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία τη Δευτέρα (19/1), την Τρίτη (20/1) και την Παρασκευή (23/1).
Ειδικότερα, οι εργασίες που θα εκτελούνται θα οδηγήσουν σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα τμημάτων της Λεωφόρου Κηφισού στις περιοχές Μοσχάτο/Ταύρος, Νίκαια/Αγ. Ι. Ρέντης και Ν. Φιλαδέλφεια/Ν. Χαλκηδόνα.
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Από το ύψος της συμβολής με την οδό Πειραιώς έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Άννης, από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
- Από το ύψος της συμβολής με τη Λεωφ. Π. Ράλλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μακρυγιάννη, από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
- Από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναγεννήσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αχαρνών από τις 07.00 το πρωί έως τις 15.00, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες, κάθε φορά, λωρίδες κυκλοφορίας. Η ΕΛΑΣ ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



