Γαλάτσι: Ανήλικοι πέταξαν βεγγαλικά σε προαύλιο σχολείου - Με εγκαύματα 14χρονος
Η παρέα ανηλίκων κουκουλοφόρων πέταξε τα βεγγαλικά από έξω προς το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, την ώρα της Γυμναστικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η έρευνα των Αρχών και συγκεκριμένα του Τμήματος Ασφαλείας Γαλατσίου βρίσκονται σε εξέλιξη, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό μίας παρέας πέντε ανηλίκων που πέταξαν βεγγαλικά στο προαύλιο του 3ου και 4ου Γυμνασίου Γαλατσίου.
Το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή (23/01) είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ένας 14χρονος.
Το χρονικό
Η παρέα ανηλίκων κουκουλοφόρων πέταξε τα βεγγαλικά από έξω προς το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, την ώρα της Γυμναστικής, που δεκάδες παιδιά αθλούνταν στο προαύλιο.
Το 14χρονο παιδί υπέστη έγκαυμα στο πόδι και μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αμέσως μετά την πράξη τους.
Οι ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας πνίγουν το ΕΣΥ: Στα Επείγοντα των νοσοκομείων 8 στους 10 ασθενείς χωρίς σοβαρό πρόβλημα υγείας
«Shell Bay format»: Το νέο σχέδιο του Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Πόλεμος» NAVTEX για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου: Η τουρκική αντίδραση και το κρίσιμο τεστ στην Κάσο
Η «μάχη» των NAVTEX για το καλώδιο: Το μήνυμα της Αθήνας και οι επόμενες κινήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




