Οπαδοί ΠΑΟΚ: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας
«Τι να πω, δεν χωράνε λόγια»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Γροθιά στο στομάχι είναι τα λόγια ενός Έλληνα οδηγού νταλίκας που περνάει από το σημείο όπου σημειώθηκε το φριχτό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά φίλοι του ΠΑΟΚ που επέβαιναν σε βαν.
Ο Τάσος Αχλαζίδης, ο οδηγός νταλίκας που πέρασε από το σημείο μετά την τραγωδία, περιγράφει μεταξύ άλλων συντετριμμένος πως αυτά που βλέπει στο σημείο φέρεται να είναι συντρίμμια από το τραγικό δυστύχημα. Στη συνέχεια, εύχεται παρηγοριά και κουράγιο εύχομαι σε όλους τους οικείους τους.
«Τι να πω, δεν χωράνε λόγια»
Περνώντας από τον τόπο του δυστυχήματος, ο Τάσος Αχλαζίδης περιγράφει αρχικά ότι «Δυστυχώς αυτά τα συντρίμμια από το βανάκι πρέπει να 'ταν. Δυστυχώς». Με αναστεναγμούς, περιγράφει πως ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για τέσσερις ώρες και ότι στο σημείο υπήρχε ακόμη παρουσία της αστυνομίας.
«Χάθηκαν αθώες ψυχές, χωρίς καμία αφορμή» λέει στη συνέχεια του βίντεο. «Θλιβερός απολογισμός», συνεχίζει και προσθέτει «ακόμα ένα μνημείο φιλάθλων το οποίο δυστυχώς είναι μακριά από την πατρίδα. Δεν χωράνε λόγια».
Ο κ. Αχλαζίδης περιγράφει επίσης στη συνέχεια, ότι εκεί είναι ο κεντρικός δρόμος που έρχεται από Ουγγαρία προς Βουλγαρία. Ένας δρόμος που έχει αρκετή κίνηση και θέλει προσοχή ωστόσο όπως λέει ο ίδιος, «παρότι έχει μουντάδα ο δρόμος ήταν καθαρός, δεν είχε βρέξει», ούτε είχε χιόνια, ενώ η θερμοκρασία ήταν στους 4 βαθμούς Κελσίου. «Ο δρόμος είναι στεγνός, ορατότητα έχει» λέει χαρακτηριστικά και σημειώνει πως οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ένα τέτοιο δυστύχημα.
«Κουράγιο εύχομαι σε όλους τους οικείους τους»
«Αν προσέξετε το βίντεο ο συνάδελφος που ανέβαινε προς Ουγγαρία, τραβήχτηκε στα δεξιά, έκανε προσπάθεια να τον γλιτώσει», είπε ο οδηγός αντιδρώντας στα όσα ακούγονται στα ελληνικά ΜΜΕ.
«Είναι συντοπίτες μου έμαθα, από Κατερίνη και Αλεξάνδρεια, παρηγοριά και κουράγιο εύχομαι σε όλους τους οικείους τους» λέει στο τέλος ο Έλληνας οδηγός νταλίκας.
Δείτε το βίντεο:
Το σπαρακτικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Η θλίψη σε κυριεύει, σε γονατίζει, σε διαλύει»
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου της «Βιολάντα» για τη φονική έκρηξη
Ρουμανία: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
Κλειστή λόγω πένθους η κερκίδα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ στο Groupama Stadium για το ματς με τη Λιόν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



