Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η στιγμή που η Λόρα αγοράζει από την Ομόνοια τα εισιτήρια για Γερμανία
Πληροφορίες αναφέρουν πως η 16χρονη έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα πριν δηλώσουν οι γονείς την εξαφάνισή της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης Λόρα από την Πάτρα, η οποία αγνοείται ήδη αρκετές εβδομάδες.
Ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φέρεται να δείχνει την έφηβη μετά τη φυγή της, να βγάζει εισιτήρια για Γερμανία.
Το βίντεο, που μετέδωσε το Mega, είναι από κάμερα ασφαλείας ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Ομόνοια και έχει καταγράψει τη Λόρα να αγοράζει αεροπορικό εισιτήριο για τη Φρανκφούρτη με πτήση της Lufthansa.
Οι έρευνες έδειξαν ότι η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα και έφτασε στην Αθήνα. Έπειτα, εκποίησε κάποια κοσμήματα που είχε μαζί της και έβγαλε αεροπορικά εισιτήρια για τη Φρανκφούρτη. Μάλιστα, φαίνεται ότι πέταξε για τη γερμανική πόλη στις 8 Ιανουαρίου, την ημέρα δηλαδή της εξαφάνισής της και μάλιστα, πληροφορίες θέλουν να έφυγε δύο ώρες πριν οι γονείς της το δηλώσουν στις Αρχές.
Γιατί εξαφανίστηκε η 16χρονη
Οι λόγοι της φυγής της δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο, φίλη της δήλωσε ότι τη δυσκόλευε η αλλαγή περιβάλλοντος με τη μετακόμιση της οικογένειας από το εξωτερικό στην Ελλάδα. «Γενικά, μας είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αλλαγή από τη Γερμανία στην Ελλάδα τη δυσκόλευσε πάρα πολύ. Μέχρι να γνωρίσει κόσμο, μέχρι να μάθει τη γλώσσα, και μαζί με όλα αυτά ακολούθησαν δυσκολίες στο σχολείο».
Μάλιστα, συγγενικά πρόσωπα της νεαρής στη Γερμανία ανέφεραν πως η σχέση με τον πατέρα της ήταν ιδιαίτερα συγκρουσιακή. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες για κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα εναντίον της. Αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος που είχε φιλοξενηθεί προσωρινά σε δομή στη Γερμανία.
Οι απειλές του Ταλ Ντίλιαν μέσω Νίξον, η διαφοροποίηση Κικίλια για το αίσχος της δίκης των Τεμπών και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με «μόνιμα» και «έκτακτα» μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




