Θεσσαλονίκη: Σε απεργία τα ταξί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου - Τα αιτήματά τους
θα γίνει πορεία προς το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Χειρόφρενο» τραβούν τα ταξί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, με τους ιδιοκτήτες και οδηγούς να προχωρούν σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση από τις 6:00 το πρωί.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Σωματείου Ταξί «Ο Ερμής», οι επαγγελματίες του κλάδου διεκδικούν παράταση της υποχρεωτικής μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση πέραν του 2026, δωρεάν πρόσβαση στο P5 της προμίσθωσης του αεροδρομίου, μόνιμη διέλευση των ταξί από τις λεωφορειολωρίδες, επαναφορά του πιστοποιητικού μητρώου γενικής χρήσης για την έκδοση και ανανέωση της ειδικής άδειας και κατάργηση της τεκμαρτής φορολόγησης.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί Θεσσαλονίκης σε περιοχή της Πυλαίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, όπου αντιπροσωπεία τους θα επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κωνσταντίνο Γκιουλέκα.
Πώς ο πόλεμος στο Ιράν λύνει τα προβλήματα του Νετανιάχου και το παρασκήνιο της ρήξης με τον Τραμπ
«Ναι» του ΣτΕ στον γάμο και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια - «Δεν θίγονται παραδόσεις της Εκκλησίας»
Αποκαρδιωτικές εικόνες στη Δαδιά: Οικολογικό έγκλημα με νεκρούς σπάνιους μαυρόγυπες, λύκο και δεκάδες ζώα
Είναι η Σελένα Γκόμεζ... κλώνος; Το τατουάζ του Μπίμπερ, ο Έπσταϊν και οι συνωμοσιολόγοι του TikTok
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



