Σάλος με καθηγήτρια στην Αγία Παρασκευή: Καταγγελία ότι κακοποιούσε λεκτικά μαθητές - «Τι ρεζίλι είναι αυτό»
Ιδιαίτερα σοβαρές είναι οι αναφορές για μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, η οποία έγινε αποδέκτης προσβλητικών σχολίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Καταγγελία σε βάρος καθηγήτριας Λυκείου εξετάζει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έπειτα από αναφορές ότι προχώρησε σε λεκτική κακοποίηση μαθητών σε σχολείο της Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με την καταγγελία που αποκάλυψε το Action24, η εκπαιδευτικός εφάρμοζε τη μέθοδο της «ανεστραμμένης τάξης», αναθέτοντας στους ίδιους τους μαθητές την παρουσίαση της διδακτέας ύλης. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, φέρεται να προχωρούσε σε έντονες φραστικές επιθέσεις.
«Τι ρεζίλι είναι αυτό»
Ιδιαίτερα σοβαρές είναι οι αναφορές για μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, η οποία, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, έγινε αποδέκτης προσβλητικών σχολίων όπως «τι ξεφτιλίκια είναι αυτά» και «τι ρεζίλι είναι αυτό», δημιουργώντας κλίμα έντονης ψυχολογικής πίεσης στην τάξη.
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νικηφόρος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, υπογράμμισε την ανάγκη επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στις σύγχρονες διδακτικές μεθόδους, αλλά και στήριξής τους ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της σχολικής τάξης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, Φίλιππος Φλουσκούνης, χαρακτήρισε το περιστατικό «απαράδεκτο» και ζήτησε να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Παράλληλα, τόνισε ότι πρόκειται για μεμονωμένη υπόθεση, η οποία δεν θα πρέπει να στιγματίσει συνολικά τον εκπαιδευτικό κλάδο, που –όπως ανέφερε– δίνει καθημερινά δύσκολη μάχη.
Συνελήφθησαν δύο μέλη μαφίας στο Παλαιό Φάληρο - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»
Βίντεο-σοκ από το μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ - Στους 9 ανέβηκαν οι νεκροί
Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες Μπρουτζάκη για «αυθαιρεσία, φίμωση και δολοφονία χαρακτήρων»
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




