Παλαιό Φάληρο: Μαθητές Δημοτικού κινδύνευσαν από πτώση σοβάδων στις τουαλέτες
Το ταβάνι υποχώρησε στις τουαλέτες τη στιγμή που βρισκόταν μέσα 3 μαθητές
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου όταν σοβάδες υποχώρησαν από το ταβάνι, με αποτέλεσμα να πέσουν στις τουαλέτες.
Ειδικότερα, τρεις μαθητές βρισκόταν στις τουαλέτες του σχολείου, όταν έπεσε τμήμα από την οροφή. Τα παιδιά τρόμαξαν, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Το νέο συμβάν φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας στις κτιριακές υποδομές και το θέμα οφείλει να εξεταστεί από τους ιθύνοντες.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Το χιουμοριστικό βιντεάκι της ΕΛΑΣ για την Τσικνοπέμπτη - «Λίγο καπνό είδατε και αμέσως μέσα»
Χάος στη Βουλή με Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου: «Είμαι αυτός που θα σε βάλει φυλακή - Φτάνει με την τραμπούκω»
Δεν πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Μαζωνάκης - Θα μπει στο χειρουργείο
Τσικνοπέμπτη στις γειτονιές της Αθήνας: «Η ζωή θέλει τρέλα και αγάπη» - Ιστορίες πίσω από τις αναμμένες σχάρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



