Δίωξη και για πέμπτη δολοφονία μωρού στην Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Δίωξη αφορά στη δολοφονία του μικρού Παναγιωτάκη τον Αύγουστο του 2024🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αντιμέτωπη με ακόμη μία κατηγορία για τον θάνατο μωρού είναι η 25χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, προσωρινά κρατούμενη για τέσσερις δολοφονίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου, η Εισαγγελία Αμαλιάδας άσκησε σε βάρος της 25χρονης ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση που αφορά στη δολοφονία του μικρού Παναγιωτάκη τον Αύγουστο του 2024.
Η δίωξη πλην άλλων στοιχείων φαίνεται να βασίζεται κυρίως, στα ιατροδικαστικά δεδομένα που παρέδωσε στην Δικαιοσύνη η Τριμελής Επιτροπή Ιατροδικαστών μετά την επανεξέταση ευρημάτων, τα οποία παραπέμπουν σε θάνατο του παιδιού μέσω ασφυκτικού μηχανισμού.
Η 25χρονη έχει ομολογήσει την δολοφονία των δύο δικών της βρεφών, του βρέφους φίλης της, καθώς και την δολοφονία της ανήλικης αδερφής της.
Η δικογραφία για τον Παναγιώτη διαβιβάστηκε σε Ανακριτή.
Σε ασφυκτική πίεση, η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Βαρύ το κλίμα
Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
Αλλάζουν εικόνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα λεωφορεία - Έρχεται rebranding με... ζητήματα σε εκκρεμότητα
Οι Λιβανός, Αραμπατζή, Καραμανλής και Παπακώστα που έχουν σοβαρό θέμα, οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




