Τραγωδία στα Χανιά: Πυροβόλησε πισώπλατα τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την τραγωδία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως γύρω από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Χαλέπα Χανίων. Όπως μεταδίδει το ekriti.gr ο 47χρονος δράστης πυροβόλησε πισώπλατα τη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έγκλημα που συνοδεύτηκε από την αυτοχειρία του 47χρονου, έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώ τα πτώματα που εντοπίστηκαν σήμερα, ήταν σε ακαμψία.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι τις σωρούς τους εντόπισε η κόρη της άτυχης γυναίκας που ζει στην Αθήνα. Η κοπέλα την αναζητούσε στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκε έως ότου μπήκε στο σπίτι και εντόπισε τα άψυχα σώματα τους.
Στη γειτονιά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη καθώς όπως λένε, το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα ότι καυγάδιζε ή ότι είχε ιδιαίτερα προβλήματα.
Πηγή: ekriti.gr
«Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο
Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις για κατασκοπεία: Συνελήφθη στέλεχος για μετάδοση μυστικών πληροφοριών
Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



