Ρόδος: Προστατευτικό κιγκλίδωμα διαπέρασε αυτοκίνητο! - Είχε άγιο η οδηγός (pics)
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η τροχαία Ρόδου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από θαύμα σώθηκε η οδηγός ενός αυτοκινήτου στη Ρόδο έπειτα από τροχαίο ατύχημα.
Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο 5ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρόδου - Λίνδου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα κάτω απο συνθήκες που διερευνά η τροχαία Ρόδου,«καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα στα δεξιά μεριά του δρόμου, με αποτέλεσμα τμήμα του μεταλλικού στηθαίου, να διεμβολήσει το αυτοκίνητο και να περάσει σε απόσταση αναπνοής απο την οδηγό, βγαίνοντας έτσι στο πίσω μέρος!
Απο τα συντρίμια του αυτοκινήτου, διερχόμενοι οδηγοί έβγαλαν σε κατάσταση σοκ τη νεαρή οδηγό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς λόγους.
Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα, ενώ η τροχαία της Ρόδου, διενεργεί έρευνα και συγκεντρώνει καταθέσεις για το πως ακριβώς σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.
Πηγή: rodiaki.gr
Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Χωρίς αίτηση το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Πότε πληρώνεται
Εξαφάνιση 43χρονης στο Ηράκλειο: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αρνητικά» - Τι λέει ο γιος της
Πέθανε ο Στέφανος Ληναίος: Το ιστορικό θέατρο «Άλφα», το ΠΑΣΟΚ και ο μεγάλος έρωτας με την Έλλη Φωτίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



