Εξάρχεια: Επίθεση με γκαζάκια σε πολυκατοικία τα ξημερώματα - Ζημιές στην είσοδο
Αναζητούνται οι δράστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 7 Μαρτίου, σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια.
Το περιστατικό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ERTNews, το περιστατικό καταγράφηκε περίπου στη 01:00, στην οδό Δεληγιάννη, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν έναν ή δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς από γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Από την έκρηξη προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά, την οποία κατάφεραν να σβήσουν άμεσα οι ένοικοι της πολυκατοικίας πριν επεκταθεί.
Ωστόσο, σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, καθώς καταστράφηκαν η τζαμαρία και τμήματα των μαρμάρων.
Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια, η οποία εξετάζει τα στοιχεία της υπόθεσης και αναζητά τους δράστες.
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Η έκπληξη με Μαρινάκη, οι καραμπόλες και ο «γρίφος» του Μαξίμου
Μόνο 50 άνθρωποι παγκοσμίως: 11χρονος αιμορραγεί από τα μάτια, τη μύτη και τα αυτιά - Η σπάνια ασθένεια
Θα έδινες 2.000 ευρώ για έναν καλύτερο ύπνο; Η βιομηχανία που γεννήθηκε από την καταπίεση των ανθρώπων
Τι άλλο θα δούμε; Σκύλος με 1,5 εκατ. followers πουλήθηκε για 26 δολάρια, σφαγιάστηκε και φαγώθηκε σε εστιατόριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



