Πόρτα πλοίου «έπιασε» το χέρι ενός βρέφους εν πλω για Μύκονο
Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για ορθοπαιδική εκτίμηση και αποκατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα μικρό κοριτσάκι τραυματίστηκε στο χέρι στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ''SUPERFERRY II'' που έκανε το μεσημέρι δρομολόγιο από την Πάρο με προορισμό τη Μύκονο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό που το είχαν οι γονείς του, τραυματίστηκε στο χέρι από κλείσιμο μιας πόρτας του πλοίου.
Το ατύχημα συνέβη λίγη ώρα μετά τον απόπλου του πλοίου, το οποίο επέστρεψε στο λιμάνι της Πάρου, όπου το βρέφος με τους γονείς παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου.
Εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Η αγία Σοφία» για ορθοπαιδική εκτίμηση και αποκατάσταση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Διαβάστε ακόμη
Προκαλεί εκ νέου για την Κύπρο ο Ερντογάν: «Είμαστε ατελείς χωρίς τα Κατεχόμενα»
Συγκλονιστική ομιλία Καρυστιανού σε εκδήλωση για τα Τέμπη: «Θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου»
Βρετανία: Μέλος του συγκροτήματος Kneecap κατηγορείται για τρομοκρατική ενέργεια!
Και η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει ζεστά τον Καρέτσα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr