ΕΦΕΤ: Ανακαλείται συσκευή παρασκευής γάλακτος - Ο λόγος
Οι οδηγίες προς τους καταναλωτές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, ενημερώθηκε από την εταιρεία «BRETON» για την προληπτική ανάκληση της συσκευής παρασκευής γάλακτος MILKEO PLUS.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο λόγος της προληπτικής ανάκλησης αφορά μη συμμόρφωση στο λογισμικό της συσκευής, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε λανθασμένη ρύθμιση της ποσότητας σκόνης γάλακτος που διανέμεται.
Το προϊόν διατίθεται κυρίως μέσω των καταστημάτων Lapin House.
Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τα serial numbers των συσκευών που αφορά η ανάκληση, καθώς και για τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος στο κατάστημα, έχουν αναρτηθεί εδώ.
Οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συσκευή MILKEO PLUS καλούνται να ελέγξουν, σύμφωνα με τις οδηγίες που παρουσιάζονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, εάν το προϊόν τους εμπίπτει στην ανάκληση.
Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκό Άρθρο 4» στα πρότυπα του ΝΑΤΟ - Έκτακτο πλαίσιο για το Μεταναστευτικό και προστασία των συνόρων
Απείρανθος Νάξου: Βανδάλισαν το βιβλιοπωλείο «Captain Book» - Η απάντηση του χωριού που έσβησε το μίσος
Χριστίνα Παππά: «Είχα πάει στο ίδιο ιατρείο με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



