Νέα Μάκρη: Αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες οι τρεις Τούρκοι που άνοιξαν πυρ
Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες 15/03 από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρές κατηγορίες για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος αντιμετωπίζουν οι τρεις Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν χθες 15/03 από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σχετικά με περιστατικό πυροβολισμών στις 03/03 στη Νέα Μάκρη.
Συγκεκριμένα, σε βάρος των τριών κατηγορούμενων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία, οπλοχρησία, κατοχή πυρομαχικών και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα οδηγηθούν οι κατηγορούμενοι για τις απολογίες τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διωκτικών αρχών, οι τρεις δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου έξω από σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο είχαν εντοπιστεί επτά κάλυκες ενώ το όχημα που είχε δεχθεί τις σφαίρες εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στον Διόνυσο.
Ειρωνείες Τραμπ στους Ευρωπαίους για τα Στενά του Ορμούζ: «Για 40 χρόνια σας προστατεύουμε και δεν θέλετε να εμπλακείτε;»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Το Grand Canyon του Ατλαντικού: Επιστήμονες έχουν απάντηση για το σύμπλεγμα 500 χλμ. στον βυθό του ωκεανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



