Νεκρός 32χρονος κυνηγός στα Ιωάννινα
Ο 32χρονος κυνηγός φέρει τραύμα στην πλάτη από πυρά κυνηγετικού όπλου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το συμβάν οφείλεται σε ατύχημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τη Κυριακή (11/11) το κυνήγι αγριόχοιρων μιας παρέας ανδρών σε δασώδη περιοχή στην Καρίτσα του Δήμου Ζίτσας νομού Ιωαννίνων, όταν σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 17:00 ένας 32χρονος κυνηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο 32χρονος κυνηγός φέρει τραύμα στην πλάτη, από πυρά κυνηγετικού όπλου με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το συμβάν οφείλεται σε ατύχημα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε δύσβατη περιοχή. Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της ΕΜΑΚ ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του τραγικού περιστατικού.
Πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σε τραγωδία κατέληξε το κυνήγι ακόμη μιας παρέας ανδρών λίγο έξω από το χωριό Πετροκέρασα στη Θεσσαλονίκη χθες. Λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου (10/11), ένας 45χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό κυνηγητικού όπλου.
Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, στη «σκιά» του σκανδάλου με τις πολεοδομίες
Δεύτερη μέρα ρατσιστικού πογκρόμ στο Μπέλφαστ: Μάχες με την αστυνομία - 27 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Τον μαχαίρωσαν 25 φορές με σπασμένο γυαλί: Η «τιμωρία» φυλακισμένων σε άνδρα που σκότωσε τη 2χρονη κόρη του
Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα στο θρυλικό Αζτέκα με Μεξικό - Νότια Αφρική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



