Αποκάλυψη OPEN TV: Η Ασφάλεια της Βουλής είχε προειδοποιήσει για την επίθεση Ρουβίκωνα (vid)
Ο Διευθυντής Ασφαλείας της Βουλής είχε ζητήσει από τις 13 του μήνα ενίσχυση των μέτρων φύλαξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την καταδρομική μελών του Ρουβίκωνα στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης, με μπογιές και καπνογόνα, αίσθηση προκαλεί η απόκαλυψη απόρρητου εγγράφου που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN TV και το οποίο αναφέρει ότι η Ασφάλεια της Βουλής είχε προειδοποιήσει πολλές φορές για τον κίνδυνο μιας τέτοιας επίθεσης.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το έγγραφο υπογράφει ο Διευθυντής Ασφαλείας της Βουλής και έχει ημερομηνία 13 Μαϊου 2019. Σε αυτό, ο Διευθυντής Ασφαλείας ζητεί την ενίσχυση των μέτρων φύλαξης του κτιρίου της Βουλής, ενώ προκαλεί εντύπωση ότι περιγράφει σχεδόν «φωτογραφικά» την επίθεση που τελικά συνέβη, κάνοντας μάλιστα και αναφορά στις πορείες αλληλεγγύης που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του OPEN TV:
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



