Αρνείται τις κατηγορίες ο Τσαγκαράκης: «Το Ευαγγέλιο το πήρα από αλλοδαπό συνεργάτη»
«Σας καλώ να τα διερευνήσετε. Κάλεσα ο ίδιος την αρχαιολογία προκειμένου να ελεγχθεί»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τις κατηγορίες που του είχαν προσαφθεί αρνήθηκε στην απολογία του ο γκαλερίστας, Γιώργος Τσαγκαράκης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι, το Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα που είχε στην κατοχή του, έφτασε στα χέρια του μέσω ενός αλλοδαπού συνεργάτη του.
Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος
«Είμαι 35 χρόνια επαγγελματίας. Τα χρήματά μου δικαιολογούνται απόλυτα. Έχω τρία διαφορετικά καταστήματα και διασύρομαι στα κανάλια λόγω της επιτυχίας μου. Το Ευαγγέλιο το έλαβα από ιδιώτη αλλοδαπό στέλεχος εταιρίας και προσκόμισα έγγραφα.
Σας καλώ να τα διερευνήσετε. Κάλεσα ο ίδιος την αρχαιολογία προκειμένου να ελεγχθεί».
Για τους πίνακες που εντοπίστηκαν στις αποθήκες του υποστήριξε ότι είναι οικογενειακά κειμήλια.
«Ήταν παμπάλαια κειμήλια που ήταν εκεί από την εποχή του πατέρα μου. Ουδέποτε εξαπατήθηκε κανείς ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να πουληθεί πίνακας που ήταν πλαστός.
Ήταν παρατημένοι πίνακες εδώ και δεκαετίες. Η διαδικασία του ελέγχου έγινε μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα από την υπάλληλο της πινακοθήκης πράγμα πρακτικά αδύνατο.
Προσβάλλει την τέχνη».
Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ακυρώσαμε» τις NAVTEX Αθήνας και Λευκωσίας για το γαλλικό πλοίο του καλωδίου
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό - Εντοπίστηκε τραυματίας σε αυτοκίνητο
Ο Τραμπ ξεκίνησε τις καρατομήσεις μετά την εκλογική ήττα: Έδιωξε τη Σούζι Γουάιλς από προσωπάρχη
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν φοιτητή επειδή τον... μπέρδεψαν με τον αδερφό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



