Ξεκίνησαν οι απολογίες για την απάτη του ΕΦΚΑ: Στο εδώλιο οι 12 από τους 22
Κάποιοι έχουν ζητήσει νέα προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τους ισχυρισμούς τους μαζί με τους συνηγόρους τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σήμερα (27/03) ξεκίνησε η διαδικασία λήψης απολογίας για τους 12 από τους 22 κατηγορούμενους στο κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ, με τους φερόμενους ως εγκληματίες να οδηγούνται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώπιον της ανακρίτριας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάποιοι εξ αυτών έχουν ζητήσει νέα προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τους ισχυρισμούς τους μαζί με τους συνηγόρους τους.
Σήμερα θα απολογηθεί ο γνωστός TikToker
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες που αναμένεται να απολογηθούν σήμερα, βρίσκεται και ο γνωστός TikToker. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα απολογηθεί σήμερα και δεν θα ζητήσει εκ νέου προθεσμία.
Οι συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με ένα βαρύ κατηγορητήριο, το οποίο περιλαμβάνει επτά κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία η ζημιά στο Δημόσιο από το συγκεκριμένο κύκλωμα ξεπερνά τα 31 εκατομμύρια ευρώ.
Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Η σκηνή 360°, οι εκπλήξεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Καταγγελία μητέρας παιδιού ΑμΕΑ για τη γιατρό του Κολωνακίου: «Πρότεινε μέθη 3.700 ευρώ για τον 8χρονο γιο μου»
Το σπαρακτικό τρέιλερ του «The Voice» για το πρώτο επεισόδιο αφιερωμένο στον Γιώργο Μαζωνάκη
Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός στα χαλάσματα - Φουντώνει η αγωνία για τους τέσσερις αγνοούμενους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



