Κιάτο: Γυναίκα στο Κέντρο Υγείας χωρίς δέρμα στο κεφάλι - Καταγγελία για σοβαρό εργατικό ατύχημα
Δύο άτομα συνόδευαν 40χρονη που βρήκαν στον δρόμο σοβαρά τραυματισμένη - Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα απίστευτο περιστατικό που πιθανότατα συνδέεται με σοβαρό εργατικό ατύχημα, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Μιχάλης Γιαννάκος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), 40χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε χθες στο Κέντρο Υγείας Κιάτου από δύο άτομα, με πολύ εκτεταμένα και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, έχοντας απώλεια δέρματος από το κομμάτι του μετώπου ως και το τριχωτό της κεφαλής της.
Η γυναίκα και ο άνδρας που τη συνόδευαν είπαν στους γιατρούς ότι την βρήκαν στον δρόμο, ενώ η πρώτη είχε σε μια τσάντα το δέρμα και τα μαλλιά που έλειπαν από το κεφάλι της 40χρονης.
Σύμφωνα με τον κ. Γιάννακο, η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της, μπορούσε να περπατήσει, ωστόσο ήταν εμφανώς φοβισμένη και δεν μιλούσε καθόλου, αν και είπε στους γιατρούς ότι δεν αισθανόταν πόνο.
Ο κ. Γιαννάκος κατήγγειλε πιθανό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο της περιοχής που προκάλεσε τον σοκαριστικό τραυματισμό. Όπως μάλιστα είπε, κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν πήγε να δει τη γυναίκα ούτε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, ούτε αργότερα στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου μεταφέρθηκε.
Η 40χρονη νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» στην Αθήνα και οι Αρχές αναζητούν πληροφορίες για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί και πώς τραυματίστηκε.
Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς στη Σαλαμίνα, οι μαρτυρίες και οι κόποι που έγιναν στάχτη
Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων τα δύο θύματα - Γείτονες τους άκουσαν να φωνάζουν βοήθεια
Μυθικός Απόστολος Χρήστου! Back to back πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο
Το Ιράν δίνει «μπόνους» 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει Αμερικανό «στρατιωτικό εισβολέα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




