Τραγωδία στην Ευρυτανία: Νεκρός οδηγός φορτηγού που έπεσε από γκρεμό 40 μέτρων
Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νεκρός ένας οδηγός του οποίου το φορτηγό εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 40 μέτρων στους δρόμους των Αγράφων Ευρυτανίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/04).
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 02:00 στα όρια της Κοινότητας Πρασιάς, στον Δήμο Αγράφων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧΦ που οδηγούσε ένας 54χρονος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον γκρεμό.
Σύμφωνα με το lamiareport, άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας.
Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Αγράφων, το οποίο διερευνά τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα. Παράλληλα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση από την αρμόδια υπηρεσία της Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση των γεγονότων.
Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



