Θεσσαλονίκη: Νέα βλάβη στο μετρό - Για εκατοντάδες μέτρα μέσα στη σήραγγα περπάτησαν επιβάτες
Η βλάβη παρουσιάστηκε λίγο πριν τον τερματικό σταθμό «Νέα Ελβετία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε βλάβη σε συρμό του μετρό Θεσσαλονίκης, με τους επιβάτες να περπατούν εκατοντάδες μέτρα μέσα στη σήραγγα, μέχρι να φτάσουν στον τερματικό σταθμό.
Ειδικότερα και σύμφωνα με το thestival.gr, το πρόβλημα παρουσιάστηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, λόγω τεχνικού προβλήματος σε συρμό της γραμμής 1, που βρισκόταν λίγο πριν τον σταθμό «Νέα Ελβετία».
Οι επιβάτες αναγκαστικά κατέβηκαν από το τρένο και περπάτησαν μέσα στη σήραγγα, προκειμένου να φτάσουν στον τερματικό σταθμό «Νέα Ελβετία».
Τελικά η βλάβη αποκαταστάθηκε και τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Τα τέσσερα μηνύματα που έστειλε ο Μητσοτάκης από την Άγκυρα
Μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο: Έξι τραυματίες, διασωληνωμένοι οι τρεις - Πυκνός καπνός έχει «σκεπάσει» τα πάντα
«Από στρώμα ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο»: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη - Συνελήφθη 74χρονος ασθενής
Παραιτήσεις, καχυποψία και μάχη συσχετισμών πριν από την κρίσιμη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




