Ένοπλη επίθεση 89χρονου: Πρώτη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ η «τρελή» πορεία του δράστη
Πώς καταγράφουν τα μεγάλα μέσα διεθνώς τη διπλή επίθεση με πυροβολισμούς στην Αθήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον... γύρο του κόσμου έκανε η διπλή ένοπλη επίθεση του 89χρονου σε κατάστημα του ΕΦΚΑ και στο πρώην Ειρηνοδικείο.
Κορυφαία διεθνή ΜΜΕ αναπαράγουν την είδηση για τον ηλικιωμένο δράστη, ο οποίος άνοιξε πυρ διότι δεν μπορούσε να βγει στη σύνταξη.
«89χρονος άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται να τραυμάτισε τουλάχιστον 4 άτομα με καραμπίνα στην ελληνική πρωτεύουσα»: Είναι ο τίτλος του CNN. Το δημοσίευμα επισημαίνει πως: «Η ένοπλη βία είναι σχετικά σπάνια στην Ελλάδα, όπου η κατοχή πυροβόλων όπλων επιτρέπεται αλλά ρυθμίζεται αυστηρά».

«Ένοπλος, 89 ετών, συνελήφθη μετά τον τραυματισμό πέντε ατόμων σε πυροβολισμούς στην Αθήνα» αναφέρει το Reuters. Στο ρεπορτάζ του καταγράφει το χρονικό των επιθέσεων.

«Φερόμενος ως δράστης, 89 ετών, συνελήφθη στην Ελλάδα μετά τον τραυματισμό πέντε ατόμων», αναμεταδίδει το βρετανικό BBC. Περιγράφει πώς ο ηλικιωμένος κατάφερε να κρύψει την καραμπίνα στο παλτό του και στη συνέχεια τη στιγμή που άνοιξε πυρ τόσο στο κατάστημα του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό, όσο και στο Εφετείο.

Η είδηση μεταδόθηκε μέχρι τη Μέση Ανατολή, με το Al Arabiya να μεταδίδει όσα έγιναν. Το δημοσίευμα αναφέρεται λεπτομερώς στη διαδρομή που ακολούθησε ο 89χρονος και την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων που τραυματίστηκαν.

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
«Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



