Θρίλερ στην Καλαμάτα: Μπαράζ προσαγωγών για τη δολοφονία στον στάβλο - Ψάχνουν τις κάμερες
Ανακρίνονται ήδη τρία άτομα - Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στην περιοχή Μπουρνιά Μεσσηνίας, μετά τον εντοπισμό 44χρονου άνδρα νεκρού μέσα σε στάβλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα φέρει θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, πιθανότατα κυνηγετική καραμπίνα.
Όπως μεταδίδει το messinialive.gr, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ το όπλο του εγκλήματος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για την αυτοψία του χώρου.
Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή
Η κτηνοτροφική μονάδα ανήκει σε έναν 90χρονο κάτοικο Καλαμάτας και τη διαχείρισή της έχει η 50χρονη κόρη του. Η ίδια, μαζί με έναν 47χρονο, ήταν εκείνοι που εντόπισαν τη σορό και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. Όπως προέκυψε από την εξακρίβωση στοιχείων, το θύμα ήταν αλβανικής υπηκοότητας και το τελευταίο διάστημα φιλοξενούνταν προσωρινά από το εν λόγω ζευγάρι, την 50χρονη ημεδαπή και τον 47χρονο ομοεθνή του.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται από αγροτικές καλλιέργειες και διάσπαρτες επιχειρήσεις, αναζητώντας στοιχεία και βιντεοληπτικό υλικό που μπορεί να ρίξει φως στις κινήσεις του δράστη.
Παράλληλα, τρία άτομα έχουν ήδη προσαχθεί και εξετάζονται από τις Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η δολοφονία.
Νέες αποκαλύψεις για τον ηλικιωμένο πιστολέρο: Η άδεια οπλοφορίας στα 81 του και τα φυσίγγια στην Εισαγγελία
Τι θα συμβεί με την τιμή του πετρελαίου μετά την έξοδο των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ - Το μεγάλο ερώτημα
Ποιες κακές μας συνήθειες καταστρέφουν τα καλώδια φόρτισης και τι πρέπει να αποφεύγουμε
Ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου με 60.000 κομμάτια - Του πήρε 4 ολόκληρα χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



