Θεσσαλονίκη: Ακρωτηριασμός δαχτύλου 5χρονου σε νηπιαγωγείο του Ευόσμου
Συμμαθητής του έκλεισε πόρτα και του έπιασε το δάχτυλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε Νηπιαγωγείο στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όπου πεντάχρονο αγοράκι υπέστη ακρωτηριασμό στην πρώτη φάλαγγα του δείκτη του χεριού του.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thestival.gr, το συμβάν έγινε περίπου στις 11:30, στο της σχολικής μονάδας. Την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν, ένας συμμαθητής του 5χρονου φέρεται να έκλεισε την πόρτα, με αποτέλεσμα αυτή να πιάσει το δάχτυλό του.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι γονείς του παιδιού, καθώς παρουσίαζε έντονη αιμορραγία. Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες και προχώρησε στον αρχικό έλεγχο της αιμορραγίας.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και δυστυχώς έχασε μέρος του δείκτη του. Η πορεία της υγείας του παρακολουθείται από τους γιατρούς.
Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε την υποβολή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες.
Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες: «Φουντώνει» το μέτωπο στο Πόρτο Γερμενό, συναγερμός και στη Φωκίδα - Live εξελίξεις
Google Maps, μαθήματα κολύμβησης και στολές: Πώς έφτασαν 60.000 μετανάστες από το Μαρόκο στη Θέουτα
Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»
Ανησυχία για την Αριάνα Γκράντε – Χιλιάδες σχόλια για την εμφάνισή της μετά την κυκλοφορία του «Petal»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



