Άσκηση αναίρεσης της απόφασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου από τον Άρειο Πάγο
Νέες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του αρχηγού της 17Ν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αίτημα αναίρεσης κατά της απόφασης να αποφυλακιστεί ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος άσκησε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σοφοκλής Λογοθέτης, γεγονός που φέρνει νέες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αίτημα αναμένεται να συζητηθεί άμεσα στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου σε συμβούλιο, με το ανώτατο δικαστήριο να καλείται να κρίνει τη νομιμότητα της απόφασης περί υφ’ όρον απόλυσης.
Με βάση το σκεπτικό του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού, δεν έχει συμπληρωθεί η απαιτούμενη 25ετής πραγματική έκτιση της ποινής, ενώ, κατά την ίδια εισαγγελική κρίση, δεν συντρέχουν οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση υφ’ όρον απόλυσης σε προγενέστερο χρόνο.
Οι δικαστικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου εκτιμάται πως θα εκδοθεί εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου.
Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
«Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



