Σέρρες: Ηλεκτροπληξία και πνιγμός τα αίτια θανάτου του 10χρονου
Αποκαλυπτική είναι η νεκροψία νεκροτομή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αποκαλυπτική είναι η νεκροψία νεκροτομή του 10χρονου στις Σέρρες που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη νεκροψία νεκροτομή στον 10χρονο από την Ηράκλεια Σερρών διαπιστωθήκαν ευρήματα ηλεκτροπληξίας και πνιγμού. Τα σημάδια στο σώμα του συνάδουν με τις καταγγελίες ότι μέσα στο αρδευτικό κανάλι υπήρχε ηλεκτρικό καλώδιο.
Σημειώνεται ότι η τραγωδία έγινα χθες, Τετάρτη. Η οικογένεια του παιδιού ζει σε οικισμό Ρομά δίπλα στο αρδευτικό κανάλι. Κάποια στιγμή η μητέρα του ανήλικου κατάλαβε ότι λείπει αρκετή ώρα, άρχισε να τον ψάχνει και επειδή δεν τον έβρισκε κάλεσε τις Αρχές.
Δύο συλλήψεις
Για τον θάνατο του 10χρονου, έχει ήδη συλληφθεί η μητέρα του 10χρονου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Εκτός από τη μητέρα του, συνελήφθη ένα ακόμα πρόσωπο ως ύποπτο για το περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια γυναίκα κάτοικο της περιοχής που κατηγορείται για ρευματοκλοπή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ιδιοκτήτη σπιτιού στον οικισμό Ρομά στην περιοχή, τον οποίο κατήγγειλαν άνθρωποι του οικισμού για ρευματοκλοπή και ότι περνούσε καλώδιο μέσα από το νερό.
Τσίπρας: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛΑΣ - «Συγκινητική η ανταπόκριση»
Συναγερμός στην Ελβετία: Τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
Σέρρες: Ηλεκτροπληξία και πνιγμός τα αίτια θανάτου του 10χρονου
Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Καρέ καρέ η κινηματογραφική καταδίωξη - Το βαρύ παρελθόν του ενός δράστη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



