Εκλογές 2019: Καβγάς επειδή ήθελε να μπει στο παραβάν με τον 90χρονο πατέρα του
Άρνηση από τον δικαστικό αντιπρόσωπο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανέβηκαν οι τόνοι σε εκλογικό κέντρο του Ηρακλείου καθώς ένας άνδρας επέμεινε να μπει στο παραβάν μαζί με τον 90χρονο πατέρα του.
Ο γιος επέμενε να συνοδεύσει τον πατέρα του, αναφέροντας ότι ο 90χρονος έχει προβλήματα υγείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δικαστικός αντιπρόσωπος να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει ο νόμος.
Η λογομαχία μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίστηκε και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο γιος έπιασε από το πουκάμισο τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Τελικά, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του αστυνομικού που είχε υπηρεσία στο εν λόγω εκλογικό κέντρο, το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις.
Πηγή: ekriti.gr
Διαβάστε ακόμη
Φουντώνουν τα σενάρια διαδοχής του Τραμπ: Οι πληροφορίες για Ρούμπιο που έβαλαν «φωτιές» στον Λευκό Οίκο
«Όλοι συμμορία είναι»: Οι διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση του κυκλώματος στην Πολεοδομία Κατερίνης
Στη δημοσιότητα βίντεο από την ανάκριση του Ράσελ Μπραντ για βιασμούς - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Βρετανό ηθοποιό
Τελικά υπάρχουν γοργόνες; Το αλλόκοτο εύρημα που δίχασε την επιστήμη και το τρομακτικό δείγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



