Ανατροπή για το φονικό στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου - Τα νέα στοιχεία
Ο 65χρονος Ιταλός, βασικός κατηγορούμενος -ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί- επιμένει πως είναι αθώος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου κατηγορούμενου για το διπλό φονικό στο Αίγιο, όπως έδειξε η εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
Στην ίδια εξέταση αναφέρεται ότι δεν υπάρχει DNA στα νύχια του κατηγορούμενου, ούτε αποτυπώματα στο όπλο και το μαχαίρι.
Ο 65χρονος Ιταλός, βασικός κατηγορούμενος -ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για το διπλό έγκλημα όπου έχασαν τη ζωή τους μητέρα και γιος- επιμένει πως είναι αθώος ενώ κατέθεσε μέσω των συνηγόρων υπεράσπισής του επίσημο αίτημα για τον διορισμό τεχνικού συμβούλου.
Από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης γυναίκας, επιμένει σθεναρά στην αθωότητά του και, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, εκφράζει διαρκώς ενδιαφέρον του για την πορεία των ερευνών.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.
Ξαφνική ακύρωση της τελετής για την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν: «Δεν ανταλλάξαμε την αξιοπρέπειά μας» λέει ο Πεζεσκιάν
Κιβωτός του Κόσμου: Για τρίτη φορά στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος - Το βούλευμα που τον «καίει»
Κόλαση πυρός και «βροχή» πετρελαίου στη Μόσχα: Ουκρανικά drones τινάζουν στον αέρα το κρισιμότερο διυλιστήριο
Επίθεση με τρίαινα στον Πειραιά: Η στιγμή που ο ηλικιωμένος κυνηγάει τα αδέλφια - Βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



