Ανατροπή για το φονικό στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου - Τα νέα στοιχεία
Ο 65χρονος Ιταλός, βασικός κατηγορούμενος -ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί- επιμένει πως είναι αθώος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου κατηγορούμενου για το διπλό φονικό στο Αίγιο, όπως έδειξε η εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
Στην ίδια εξέταση αναφέρεται ότι δεν υπάρχει DNA στα νύχια του κατηγορούμενου, ούτε αποτυπώματα στο όπλο και το μαχαίρι.
Ο 65χρονος Ιταλός, βασικός κατηγορούμενος -ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για το διπλό έγκλημα όπου έχασαν τη ζωή τους μητέρα και γιος- επιμένει πως είναι αθώος ενώ κατέθεσε μέσω των συνηγόρων υπεράσπισής του επίσημο αίτημα για τον διορισμό τεχνικού συμβούλου.
Από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης γυναίκας, επιμένει σθεναρά στην αθωότητά του και, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, εκφράζει διαρκώς ενδιαφέρον για την πορεία των ερευνών.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.
Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 3 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και το deal για τα Goody's
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




