«Ξήλωσαν» το μνημείο του Αντώνη Καρυώτη από το λιμάνι του Πειραιά
Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η μητέρα της Έμμας Καρυωτάκη, της 21χρονης φοιτήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη το 2022🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Άγνωστοι απομάκρυναν το μνημείο που είχε δημιουργηθεί στην Πύλη Ε3 του λιμανιού του Πειραιά στη μνήμη του Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο.
Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα της Έμμας Καρυωτάκη, της 21χρονης φοιτήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη το 2022, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το σημείο πριν και μετά την απομάκρυνση του μνημείου.
«Αυτό είναι το πριν και το μετά του μνημείου του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά Πύλη Ε3 εκεί που είναι τα κρητικά καράβια! Εκεί που δολοφόνησαν τον Αντώνη εν ψυχρό σπρώχνοντας τον στο νερό ενώ δεν ήξερε κολύμπι! Μετά από 14 βανδαλισμούς, την 15η τα εξαφάνισαν όλα!» αναφέρει η Κέλλυ Καμπάκη και προσθέτει:
Όπως και στην περίπτωση της Έμμα στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης κάποιοι προφανώς δεν θέλουν να θυμούνται … όμως ο Αντώνης και η Έμμα όσο και να προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη τους ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ!».
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη λόγω Qatargate - Τι απαντά
Ειρωνικό «ευχαριστώ» εργαστηριακών γιατρών σε Καρποδίνη: «Παρακαταθήκη ένας κλάδος οικονομικά εξαντλημένος»
Μπλόκο στα φθηνά δέματα από Temu και Shein: Η «τσουχτερή» αλλαγή από 1η Ιουλίου
Εκλογές για κλάματα (ή για γέλια): Κέρδισε τη δημαρχία... χωρίς να κατέβει υποψήφιος!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



