Λάρισα: «Δούλευε έξω στον ήλιο και ίσως τον πείραξε - Είμαι θυμωμένη μαζί του» είπε η μητέρα του 50χρονου
Τι είπε η μητέρα του 50χρονου που κακοποίησε και κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του στη Λάρισα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η μητέρα του 50χρονου που κρατούσε όμηρο την πρώην σύζυγό του, στην Λάρισα, μίλησε για την κατάσταση που ίδια έβλεπε να επικρατούσε, προσπαθώντας να «δικαιολογήσει» τον γιό της για τις πράξεις του ενώ τόνισε πως «οι σχέσεις της με την κοπέλα είναι πολύ καλές».
Στον 50χρονο αποδόθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών ο οποίος σε ζωντανή μετάδοση μέσω social media κράτησε όμηρο την πρώην σύζυγό του μέσα στο σπίτι της για πολλές ώρες σε κατάσταση αμόκ, απειλώντας να βάλει φωτιά. Ο εισαγγελέας τον έκρινε επικίνδυνο και πρότεινε την έκτιση δύο μηνών εκ της ποινής άμεσα, για παραβίαση δικαστικής απόφασης, οπλοφορία και ενδοοικογενειακή βία.
H μητέρα του άνδρα μίλησε στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας θυμωμένη μαζί του, ενώ επιχείρησε να αποδώσει τη συμπεριφορά του στην πολύωρη εργασία του.
Χαρακτηριστικά είπε πως «βεβαίως στεναχωρηθήκαμε με όλα αυτά [...] Μαζί μου θα μείνει. Πού να πάει; Και δεν έχει και σπίτι. Η γυναίκα του τον είχε 16 χρόνια. Το τι έκανε, το τι δεν έκανε, δε μου είπε ποτέ. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με την κοπέλα».
Όταν ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει για τη μοιραία μέρα απάντησε ότι προσπάθησε να ειδοποιήσει τη γυναίκα αναφέροντας πως «και εκείνη την ημέρα που στην αρχή μου έκανε πλάκα "θα πάω κλπ", εγώ την πήρα τηλέφωνο να την ενημερώσω, έχε το νου σου, πάρε το παιδί, γιατί ήξερα ότι είναι με το ένα παιδί εδώ. Αλλά ήταν στην εκκλησία και δεν το σήκωσε».
Ισχυρίστηκε πως για αυτήν την αποτρόπαια πράξη ευθύνεται η πολύωρη εργασία του στον ήλιο η οποία μπορεί «και να τον πείραξε». Αναλυτικά επεσήμανε: «τι να πω τώρα; Έβγαλε κάποια πράγματα. Κάποια στιγμή και το νευρικό σύστημα δεν αντέχει και κάνει κουταμάρες κλπ. Είναι αλήθεια ότι δούλευε πάρα πολύ τελευταία και κουράστηκε, ίσως ήταν και αυτό, γιατί δούλευε έξω στον ήλιο και ίσως και αυτό τον ενόχλησε και τον πείραξε. Τον υπερασπίζομαι στο θέμα ότι έχασε τα παιδιά, ο τρόπος που έφυγε από το σπίτι, όλα αυτά. Δεν τον δικαιολογώ, μη θεωρήσετε ότι τον δικαιολογώ. Είμαι θυμωμένη μαζί του, θα φάει τη φυλακή του και θα ησυχάσει. Να κάνει υπομονή και εγώ και εκείνος, αυτό του είπα σήμερα που τον χαιρέτησα, και να είναι εντάξει».
Όσον αφορά στο αν της εκμυστηρεύτηκε ποτέ γιατί προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση η μητέρα του 50χρονου απάντησε πως το έκανε «γιατί δεν του δίνει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά. Έτσι μου είπε. Εντάξει, επέτρεπε, αλλά τις ώρες που εκείνος ήθελε εκείνη έλεγε διάφορα. Έχουν διάβασμα, έχουν εκείνο, εντάξει τώρα καλοκαίρι θα τα πάρει, θα πάει στη θάλασσα γιατί έχει σπίτι εκεί. Ο γιος μου δεν έχει αυτοκίνητο, πώς θα πάει;».
Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντες ενώνουν δυνάμεις για να βγάλουν μικρό ελεφαντάκι από το νερό
Από τον καύσωνα στα επικίνδυνα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια ο υδράργυρος
«Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Άγριοι καβγάδες στα ρωσικά βενζινάδικα λόγω μεγάλης έλλειψης καυσίμων
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πρώην υποψήφια βουλευτής βάζει φωτιά σε χωράφι στα Ίσθμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



