Μαρία Αντωνογιαννάκη: Ανατροπή με τα αίτια θανάτου της δημοσιογράφου
Το τελευταίο αντίο στη Μαρία Αντωνογιαννάκη θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο αποδίδεται ο αιφνίδιος θάνατος της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη στην Κρήτη, ανατρέποντας τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς.
Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, η δημοσιογράφος υπέστη εκτεταμένο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, γεγονός που οδήγησε στο μοιραίο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, η Μαρία Αντωνογιαννάκη έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής, σε ηλικία μόλις 46 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους, τους συγγενείς, τους ανθρώπους της ΚΡΗΤΗ TV και ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε οικογενειακό ιστορικό, καθώς ο πατέρας της είχε υποστεί στο παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο, περίπου στην ηλικία των 30 ετών.
Το τελευταίο αντίο στη Μαρία Αντωνογιαννάκη θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που τη γνώρισαν και την αγάπησαν.
Η κηδεία της θα τελεστεί στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Κνωσού, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον ναό από τις 15:30.
Στον Άρειο Πάγο ο Σαμαράς για το Predator: «Η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει για την παγίδευσή μου»
Ηράκλειο: Η κλοπή ενός κινητού αποκάλυψε το «κολαστήριο» 55χρονης - 42χρονη τη βασάνιζε με μπαλτά
Μπόνους 1.200 ευρώ σε νοσηλευτές που θα μετακινηθούν σε νησιά - Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συναγερμός για το τοξικό νέφος και στην Αττική - Έχει καρκινογόνες ουσίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



